suklaaputous vaahtokarkki

Ihana suklaaputous ilostuttaa juhlissa ja arjen keskellä

Tekeekö mielesi dippailla suklaaseen mansikoita ja vaahtokarkkeja? Suklaaputous on ihana pieni kodinkone, joka valuttaa suklaata putouksen tavoin ylhäältä alaspäin. Valuvaan suklaaseen voi dipata esimerkiksi vaahtokarkkeja, mansikoita tai hedelmiä. Suklaaputousta on helppo käyttää arjen ilona tai juhlien katseenvangitsijana. Suklaa sulatetaan ensin kattilassa ja sen jälkeen kaadetaan suklaaputouksen pohjalle. Tätä artikkelia varten vertailimme eri myymälöiden suklaaputouksia ja esittelemme parhaita malleja.

suklaaputous

Champion suklaalähde

Champion suklaaputous on kolmikerroksinen ja siihen mahtuu kerralla noin 400 grammaa suklaata. Kulho on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Suklaalähde on 23 cm korkea.

Osta tuote *täältä

Ariete Party Time suklaaputous

Ariete Party Time -suklaaputous on ulkonäöltään tyylikäs vintage-henkinen. Laitteeseen mahtuu kerrallaan 500 grammaa suklaata. Suklaaputous on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä.

Nedis suklaaputous

Nedis suklaaputouksessa on 3 tasoa. Laitteen käytön jälkeen putousosa on helppo irrottaa ja osat voi pestä koneessa. Suklaaputouksen tilavuus on 500 ml. Laitteen teho on 90 W.

Herkkusuun suklaaputous

Herkkusuun suklaaputous on kahden tason suklaaputous. Sulata suklaa valmiiksi ja kaada putoukseen. Suklaa-astian tilavuus on 6 desilitraa. Johdon pituus on 1 m. Laitteen teho on 170 W. Laitteen irrotettavat osat on helppo puhdistaa.

Princess Suklaaputous

Princess suklaaputous on isokokoinen ja siinä on kolme kerrosta. Lämpötilan ja pumpun voi säätää erikseen. Suklaaputous on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Laite on helppo puhdistaa ja irtoavat osat voi pestä astianpesukoneessa. Tilavuus 0,7 l. Korkeus 32,5 cm. Laitteen teho on 90 W.

Suklaaputouksen voi ostaa itselle tai lahjaksi

Kannattaa harkita oman suklaaputouksen hankkimista, jos et sellaista vielä omista. Ennen ostopäätöstä kannattaa miettiä miten paljon haluat suklaata laitteeseen mahtuvan. Lisäksi jälkitöitä helpottava asia on ehdottomasti se, että laite on helposti puhdistettavissa. Jos olet laiska tiskaamaan, kannattaa valita malli, jonka irrotettavat osat voi pestä astianpesukoneessa. Suklaaputous on myös loistava lahjaidea suklaasta pitävälle henkilölle!

suklaaputous mansikka