Popcorn-kone

Mikä on paras popcorn-kone? Esittelyssä eri malleja

Tekeekö mielesi saada kotona helposti vastapaahdettuja popcorneja? Itse tekemällä on mahdollista tehdä terveellisempiä popcorneja, koska rasvan ja suolan määrään ja laatuun voi vaikuttaa. Oikein valmistettuna popcornit sisältävät paljon kuituja ja terveydelle hyödyllisiä antioksidantteja. Väärällä tavalla valmistetut popcornit eivät ole terveellisiä. Mikropussipopcornit ovat helppo ja nopea ratkaisu, mutta ne sisältävät paljon rasvoja, suolaa ja muita ylimääräisiä lisäaineita.

Popcorn-koneella on mahdollista valmistaa terveellisimmät popcornit. Vertailimme puolestasi erilaisia popcorn-koneita ja tässä artikkelissa esittelemme parhaita malleja.

Mikä on popcorn-kone?

Popcorn-kone on pieni kodinkone, jolla voi valmistaa helposti ja nopeasti ihania vastapaahdettuja popcorneja. Valittavissa on monenlaisia malleja. Perustoimintaperiaate on yksinkertainen ja laitetta on helppo käyttää. Ensin laitteeseen lisätään tarvittaessa pieni määrä öljyä tai voita ja sen jälkeen lisätään maissinjyvät. Laite laitetaan päälle ja muutaman minuutin päästä alkaa popcornit paukkumaan. Lue aina tarkasti oman koneesi käyttöohjeet.

 

Perinteiset popcorn-koneet

OBH Nordica 6398 Big Popper

OBH Nordica Big Popper koneella voi valmistaa kerralla 4,5 litraa popcornia. Laite on tehokas ja helppokäyttöinen, eikä valmistamiseen tarvitse paljon rasvaa. Popcornit valmistuvat nopeasti. Laitteessa on tarttumaton pinnoite, joten myös puhdistaminen on helppoa. Kansi toimii myös popcornien tarjoiluastiana. Laitteen teho on 1000 W.

Osta tuote *täältä.

Emerio Popcorn-kone Musta

Emerio popcorn-koneella valmistat popcornit helposti ilman rasvaa. Kerralla voi valmistaa 80 grammaa maissinjyviä. Popcornit valmistuvat 3-5 minuutissa suoraan laitteen kulhoon. Indikaattorivalo ilmoittaa, kun popcornit ovat valmiita. Laitteen mukana tulee mittakuppi. Laite on helppo puhdistaa. Laitteen teho on 1200 W.

Osta tuote *täältä.

Elokuvateatterityylinen popcorn-kone

Champion Popcorn-kone Retro

Championin retrotyylinen popcorn-kone luo aidon elokuvateatteritunnelman omaan kotiisi. Koneen läpinäkyvistä ikkunoista näkee, kun popcornit valmistuvat. Koneessa on sisällä valo. Laitteen sisällä on pieni kattila, johon laitetaan rasvaa ja popcornjyvät. Muutamassa minuutissa valmiit popcornit alkavat putoilla kattilan alla olevaan tilaan. Popcornit pysyvät säiliössä lämpöisinä. Laitteen edessä on kätevä luukku, josta saa otettua popcorneja. Laite on helppo puhdistaa ja kattila voidaan tarvittaessa irrottaa. Johdon pituus: 50 cm. Laitteen ulkomitat: 45,5 x 27 x 23,5 cm Laitteen teho on 360 W. Laitetta on saatavilla punaisena ja mustana.

Champion porcorn-kone
Osta tuote *täältä.

Popcornin valmistusastia mikroon

Lékué Mini Microwave Popcorn

Jos tuntuu, että sinulla ei ole tilaa hankkia kunnon popcorn-konetta, voit ensihätään ostaa Lékuén Mini Microwave Popcorn astian Se on silikonista valmistettu astia, jossa voi valmistaa maissinjyvistä popcorneja mikrossa. Valmistuksessa ei ole pakko käyttää rasvaa. Myynnissä on yhden tai kahden kulhon pakkauksia. 

Osta tuote *täältä

Popcornit elokuvaillan tai arjen iloksi

Popcorneja voi nauttia elokuvailtana tai tavallisena arkipäivänä. Popcorn-kone on tarpeellinen kodinkone kaikille popcornista pitäville henkilöille. Popcorn-kone on hyvä apu ja katseenvangitsija myös lastenjuhlilla. Tiedät itse tarkalleen mitä popcornisi sisältävät, kun valmistat ne itse. Popcorn-koneen voi ostaa itselle tai lahjaksi. Lue oman koneesi käyttöohjeet tarkasti ennen ensimmäistä käyttökertaa.