Ströme niskahierontalaite

Testissä: Ströme akkukäyttöinen niskahierontalaite

Testailussa on Ströme akkukäyttöinen niskahierontalaite. Tämän helppokäyttöisen niskahierontalaitteen luvataan lievittävän jännitystä, stimuloivan verenkiertoa ja helpottavan lihaskipuja. Hieronnan voimakkuutta ja hierontasuuntaa voi säätää. Laitteesta voi halutessaan valita lämmityksen, joka rentouttaa lihaksia. Hierojaa voi käyttää myös alaselälle ja reisille. Tämä hierontalaite on akkukäyttöinen, joten voit käyttää sitä ilman virtajohtojen rajoituksia.

Tuotetiedot

-Kaksi pyörivää päätä, kummassakin kaksi nystyrää

-Neljä rentouttavaa infrapunavaloa

-Automaattinen hierontaohjelma: 15 min

-Kolme eri hierontanopeutta

-Käyttöaika akulla: noin 60 min

-Mitat: 400 x 180 x 100 mm (yksikkö), 400 x 155 x 20 mm (käsiremmit)

-Paino 1,6 kg

-Hinta: noin 70 €

Niskahierontalaite infra

Arvio tuotteesta

Tuotetta on helppo ja miellyttävä käyttää. Tämä on mielestäni tehokas laite, joka auttaa niskavaivoihin ja avaa jumiutuneet paikat tehokkaasti. Yksi latauskerta riittää useampaan hierontakertaan. Tällä laitteella hierominen on mukava ja rentouttava kokemus. Lähiaikoina aion testata myös alaselän ja reisien hierontaa.

Tämä niskahieroja on todellakin hintansa arvoinen. Kannattaa ostaa tuote itselle, jos niskasi menevät helposti jumiin tai vaikka lahjaksi, jos tiedät henkilön kenellä olisi tälle tarvetta. Tämä hieroja maksaa suunnilleen saman verran kuin käynti hierojalla ja tätä laitetta voit käyttää monia kertoja ja milloin haluat. Tästä samasta laitteesta on olemassa myös edullisempi muuntajalla toimiva versio.