Melitta kahvimylly

Testissä: Melitta Molino kahvimylly

Melitta Molino on sähköinen kahvimylly, jolla voi jauhaa halutun määrän kahvipapuja. Kiertonupista voi valita kerralla jauhatettavien papujen määrän (2-14 kupillista). Tämä kahvimylly jauhaa kaiken espressosta tavalliseen suodatinkahviin. Halutun jauhatusasteen voi valita 17 erilaisesta jauhatusasetuksesta. Jauhatus alkaa yhdestä napin painalluksesta ja sammuu automaattisesti, kun jauhatus on valmis.

Tuotetietoja

Papusäiliön koko: 200 g

Jauhatusasetukset: 17 erilaista (hienosta karkeaan)

Laitteen pohjassa liukuesteet

Teho: 100W

Laitteen paino: 1,6 kg

Mitat: 9,5 cmx25,5 cmx16,5 cm (S,K.L)

Kahvimylly

Arvio tuotteesta

Melitta kahvimylly on ollut nyt kaksi viikkoa käytössä. Kahvimyllyä on helppo käyttää. Laitetta on käytetty 2-3 kertaa päivässä. Laite on toiminut moitteetta. Jauhatuksen aikana ja jälkeen keittiön on täyttänyt ihana vastajauhetun kahvin tuoksu. Sen jälkeen on ollut ilo keittää kahvit.

Aluksi oli vähän hakemista sopivan jauhatuskarkeuden löytämiseen, mutta sen jälkeen jauhaminen on ollut todella helppoa. Vain yhden napin painallus ja pieni odotus, niin kahvipavut on jauhettu. Huono puoli laitteessa on se, että laite on melko kovaääninen. Toki jauhatus kestää melko vähän aikaa, mutta jos naapureita asuu lähellä, täytyy miettiä mihin aikaan päivästä kahvimyllyä voi käyttää. Toinen huono asia on se, että jauhettu kahvi pyrkii jonkun verran tarttumaan säiliön pinnoille eikä astiasta saa aina kaikkea kahvia helposti pois.

Ehdottomasti suosittelen tuotetta. Enää en vaihtaisi vapaaehtoisesti takaisin valmiiksi jauhettuun kahviin. Jokaisen kahvinkeiton jälkeen kahvi on maistunut todella hyvältä, kun aikaisemmin oli välillä ongelmaa siinä, että kahvi ei joka kerta maistunut samanlaiselta ja välillä keitetty kahvi oli jopa pahaa. Nyt tämä ongelma on ratkaistu ja tiedän saavani joka kerta hyvältä maistuvaa vastapaahdettua kahvia.

Lue täältä esittely parhaista kahvimyllyistä

Katso Melitta Molino kahvimyllyn hintoja *täältä