Testissä Hairlust hoitotuotteita päänahalle

*Sisältää mainoslinkkejä. Tuotteet saatu.

Pääsimme testaamaan Hairlustin tuotteita. Valitsimme kokeiluun *hoitotuotteita päänahalle.

Ongelma ja esitiedot:

Tuotteita testasi kaksi henkilöä, joilla oli hiukan eriävät oireet päänahassa. Molemmilla testaajilla oli atopiaan taipuvainen iho.

Ensimmäisellä testaajalla ongelmana oli päänahan kuivuminen. Tämä ongelma vaivasi etenkin talviaikaan, mutta välillä muulloinkin

Toisella testaajalla oli ilmennyt pidempään kestänyttä päänahan tiheään toistuvaa rapsuttelua ja siitä vaikutti tuleen päivittäinen tapa, jota henkilö teki päivä päivältä enemmän ja enemmän. Hänen paidassa oli usein näkyvillä kevyttä valkoista hilseenomaista haituvaa päänahan rapsutuksen seurauksena. Päänahan rapsuttelu ei johtunut täistä eikä mistään muusta selkeästä terveysongelmasta.

Testattavat tuotteet:

1. *Scalp Delight™ Detox Scrub

Tämä on hiuspohjan kuorinta-aine kuivalle, kutisevalle tai rasvoittuvalle päänahalle.

2. *Scalp Delight™ Scalp Massage Brush

Tämä on hiuspohjan hierontaharja päänahan kuorintaan ja hierontaan. Harjassa on pehmeät silikoniset piikit.

3. *Scalp Delight™ Detox Conditioner

Tämä on hoitoaine rasvoittuville hiuksille sekä kuivalle ja ärtyneelle päänahalle.

Nämä voi ostaa myös helposti *tuotepakettina.

Tuotteiden käyttäminen:

Tuotteissa oli selkeät käyttöohjeet ja niitä oli miellyttävä käyttää. Ensin kasteltiin hiukset ja sen jälkeen levitettiin päänahkaan *hieronta-aine. Tämän jälkeen päänahkaa hierottiin *hierontaharjalla. Se oli miellyttävää ja sitä varmasti molemmat testaajat tulevat tekemään jatkossakin.

Kuorinta-aine pestiin pois hiuksista ja sen jälkeen levitettiin *hoitoainetta. Toinen testaajista kuvaili, että hoitoaine tuntui virkistävältä päänahassa. Tämä ehkä johtuu siitä, että hoitoaine sisältää muun muassa aloe veraa.

Hairlustin sivustolla kerrotaan, että hierontaharjaa voi käyttää kuiviin sekä märkiin hiuksiin. Lisäksi hierontaharjan saa hyvin puhdistettua, koska sen saa hajotettua useampaan osaan. Jos harjan uudelleen kokoaminen on hankalaa, saa Hairlustin asiakaspalvelusta helposti ystävällistä ja asiantuntevaa apua. Näin kävi meillä, mutta epäily epäkurantista tuotteesta hälveni nopeasti, kun saimme asiakaspalvelusta selkeät videot, joissa esiteltiin tuotteen purkaminen ja uudelleen kokoaminen. Jatkossa uskallamme puhdistaa tuotteen, koska tiedämme, että osaamme koota sen helposti. 🙂

Mitä mieltä tuotteista:

Testaaja nro 1:

Ensimmäisen käyttökerran jälkeen oli huomattavissa, että päänahka ei vaikuttanut niin kuivalta kuin aikaisemmin. Hiustenpesun jälkeen ei harjatessa näkynyt useampaan viikkoon yhtään hilseen näköistä haituvaa. Testaaja aikoo uusia käsittelyn pian, koska käsittelystä on kulunut useampi viikko ja havaittavissa on ollut jälleen päänahan lieviä kuivuusongelmia.

Testaaja nro 2:

Testaaja nro 2 sai merkittävän avun hänen rapsutteluongelmaansa. Välittömästi käsittelyn jälkeen tapahtui huomattava muutos eikä testaaja enää rapsutellut päänahkaa. Se jäi hänellä kerrasta pois. Joten tuotteista oli todella suuri apu hänen ongelmaan.

Se jäi mietityttämään, että saatiinko päänahkaa kuoriva aine levitettyä ja hierottua riittävän hyvin päänahkaan, koska hänen hiuksensa olivat aika pitkät ja myöhemmin päänahassa näkyi valkoista kuivaa aluetta. Tämän vuoksi käsittely tullaan uusimaan pian.

Molemmat testaajat aikovat kokeilla hierontaharjaa myös kuiviin hiuksiin. He uskovat, että se on hyväksi päänahalle ja tuntuu miellyttävältä.

*Alla olevaa kuvaa klikkaamalla pääset tutustumaan Hairlustin monipuoliseen valikoimaan.