Hattaran valmistus

Mikä on paras hattarakone? Esittelyssä parhaita malleja

Hattaran syöminen yhdistetään usein huvipuistopäivään. Nykyään hattaran valmistaminen onnistuu myös kotona: tarvitaan vain sokeria ja hattarakone. Hattaran tekeminen on helppoa ja nopeaa. Hattaraa voi valmistaa arkisen päivän iloksi tai vaikka lastenjuhlissa. Tätä artikkelia varten vertailimme eri hattarakoneita ja esittelemme parhaat mallit.

Mikä on hattarakone?

Hattarakone on pieni kodinkone, joka valmistaa sokerista hattaraa. Hattarakoneen keskellä on pieni kulho, johon kaadetaan lusikallinen sokeria. Hattarakone kuumentaa sokerin noin 165 asteeseen, jolloin se sulaa ja muodostuu säikeiksi. Sokerisäikeitä pyöritetään paperikartion tai tikun ympärille, kunnes hattara on sopivan kokoinen. Hattaran valmistamiseen menee vain muutama minuutti. Suurin osa hattarasta on ilmaa.

Vaaleanpunainen hattara

 

Parhaat hattarakoneet

 

KitchPro hattarakone

KitchPro hattarakoneella hattaran valmistaminen on helppoa. Lusikallinen sokeria riittää yhteen noin 20 cm korkeaan hattaraan. Laitteen mukana tuleva ohjekirja on saksankielinen, mutta voit ladata suomenkieliset käyttöohjeet ostopaikan nettisivuilta. Laitteen puhdistamista varten irrotettavat osat irrotetaan ja huuhdellaan lämpimässä vedessä. Koneen korkeus on noin 18 cm ja halkaisija 28 cm.

*Osta tuote täältä:

InnovaGoods hattarakone

InnovaGoods hattarakonetta on helppo ja miellyttävä käyttää. Laite on helppo puhdistaa, koska osat ovat irrotettavia. Hattarakoneessa on läpinäkyvä kansi, joka estää roiskeita ja jonka läpi voi seurata hattaran valmistumista. Laitteen mukana tulee mittalusikka ja 10 bambutikkua. Laite on pienikokoinen ja vie vain vähän säilytystilaa (27x18x27 cm). Laitteen teho on 400 W. Mukana tulee käyttöohjeet 24 kielellä (mm. suomeksi).

Candy floss king hattarakone

Expondo nettikaupasta voit ostaa isompia ja kalliimpia hattarakoneita. Esimerkiksi tämä vaaleanpunainen Candy floss king hattarakone on hinnaltaan noin 200 e. Yksi annos valmistuu noin 30-60 sekunnissa. Tämän laitteen kattilan halkaisija on 52 cm. Tässä laitteessa on erilliset katkaisimet termostaatille ja pyörimisnopeudelle. Laitteen mukana tulee mittalusikka. Laitteen teho on 1200 W.

 

Hattarakoneella luksusta arkeen

Hattarakoneella saa ripauksen luksusta arkeen. Talvisina päivinä voit hattaraa syödessä muistella ihanaa kesäistä huvipuistopäivää. Lue tarkasti oman hattarakoneesi käyttöohjeet ennen hattaran tekemistä. Hattarakoneen voit ostaa itselle tai lahjaksi!

Hattaran valmistus