Philips premium Airfryer

Mikä on paras Airfryer 2021? Esittelyssä parhaita malleja

Airfryeria kutsutaan monella nimellä: Airfryer, ilmafriteerauskeitin ja pöhötin. Airfryer on trendikäs ja suosittu keittiölaite. Airfryerin avulla voi valmistaa rapeaa ruokaa terveellisemmin kuin perinteisillä friteerauskeittimillä. Ruoka on ihanan rapeaa pinnalta ja maukasta sisältä. Airfryer soveltuu monenlaiseen ruoan valmistukseen kuten ruoan grillaamiseen tai leipomiseen. 

Tätä artikkelia varten vertailimme eri Airfryer-laitteita, selvitimme käyttäjien kokemuksia useista eri lähteistä ja esittelemme mielestämme parhaita malleja, jotta sinun olisi helpompi valita itsellesi paras Airfryer. 

Mikä on Airfryer?

Airfryer on pienikokoinen kodinkone, joka käyttää friteeraukseen kuumaa ilmaa. Airfryer-laitteeseen riittää öljyä pieni määrä tai sitä ei välttämättä tarvita lainkaan. Kuuman ja nopeasti virtaavan ilman ansiosta ruokaan syntyy rapea pinta, kuten öljyllä friteerattaessa. Airfryer-laitteella voi valmistaa terveellisemmin ruokia, joihin yleensä lisätään öljyä. Airfryer sopii käytettäväksi friteerauksen lisäksi myös leipomiseen, grillaamiseen ja paahtamiseen. 

Kaikki Airfryerit pitävät jonkin verran ääntä, jota useimmiten verrataan mikroaaltouunin tai imurin ääneen. Toiset laitteet ovat hiljaisempia kuin toiset, mutta tätä tietoa on hankala löytää etukäteen. 

Mitä eroa on Airfryerilla ja friteerauskeittimellä?

Airfryer ja friteerauskeitin näyttävät ulospäin samanlaisilta. Molemmilla voi valmistaa hyvää rapeapintaista ruokaa. Friteerauskeittimessä ruoka uppopaistetaan suuressa määrässä kuumaa öljyä. Airfryer kypsentää ruoan kuuman ilman avulla, jolloin öljyä tarvitaan vain vähän. Suurin osa ruuista voidaan valmistaa kokonaan ilman öljyä.

Airfryer on hyvä valinta, jos haluat kiinnittää huomiota terveelliseen ruokavalioon ja silti saada rapean pinnan ruokaasi. Airfryeria käytettäessä ei tarvitse miettiä minne käytetyn öljyn laittaisi. Jos pidät perinteisesti friteeratuista öljyä tihkuvista ruoista, tavallinen friteerauslaite on todennäköisesti parempi valinta sinulle.

Lue lisää friteerauskeittimistä täältä.

Parhaita Airfryer-malleja

Philips Premium Airfryer XXL HD9867 – isolle porukalle!

Philips Premium Airfryer XXL on laadukas ja helppokäyttöinen sekä ulkonäöltään tyylikäs. Laitteessa on älykäs tunnistintekniikka, joka säätää aikaa ja lämpötilaa automaattisesti kypsennyksen aikana. Laitteesta valitaan ruoan tyyppi, jonka jälkeen laite säätää automaattisesti ja lämpötilan ja paistoajan. Laitteessa on rasvanpoistotekniikka. Laitteen teho on 2200 W.

Philips Airfryer XXL käyttää kuumaa friteeraukseen kuumaa ilmaa, jolloin öljyä riittää vähäinen määrä. Tässä laitteessa on Rapid Air -tekniikka, jolloin ilmavirta on seitsemän kertaa nopeampi ja lopputulos on rapea ja herkullinen. Tämä laite on monikäyttöinen: voit friteerata, paistaa, grillata, paahtaa tai lämmittää. Laite kypsentää ruoan tasaisesti joka puolelta. Kerralla voi valmistaa ruoat isolle porukalle (jopa 1,4 kg ranskanperunoita tai kokonainen broileri). Valmistaa ateriat 1,5 kertaa nopeammin kuin uuni. 

+Jopa 6 annosta kerralla!

+Erittäin helppokäyttöinen. Laitteen mukana tulee reseptivihko. 

+Helppo puhdistaa. Irrotettavat osat voi pestä astianpesukoneessa.

Lisävarusteina on saatavilla: pizzapelti, paistosuojus + pihdit,
grillauspohja + grillivartaat, leivontavuoka + muffinssivuoat. *Voit ostaa näitä lisävarusteita täältä.

 

OBH Nordica Easy Fry Deluxe ilmafriteerauskeitin – isolle porukalle!

OBH Nordica Airfryer

 

OBH Nordica Easy Fry Deluxe on koko perheelle sopiva ilmafriteerauskeitin. Tämä sopii myös hyvin leivontaan, grillaukseen ja pakastetun ruoan valmistamiseen.  Laite on pienikokoinen, mutta sillä voi valmistaa ruoat isolle porukalle. Voit esimerkiksi grillata kokonaisen broilerin tai valmistaa juureksia. 

Laitteessa on LED-kosketusnäyttö ja 8 pikavalintaohjelmaa. Laitteessa on säädettävä lämpötila ja 60 minuutin ajastin. Laitteen teho on 1400 W. 

+ Jopa 6 annosta kerralla!

+ Irrotettavat osat voi pestä astianpesukoneessa

 

Philips Daily Collection Airfryer HD9251 – pienelle porukalle!

Philips Daily Collection Airfryer HD9251 valmistaa enintään kolmen henkilön ruoat kerralla. Rapid Air- tekniikan ansiosta ruoat kypsyvät tasaisesti, ovat rapeita pinnalta ja meheviä sisältä. Tällä laitteella voi friteerata, grillata, leipoa ja paahtaa. Laitteessa on ajastin, jolla voi etukäteen ohjelmoida ajan ja lämpötilan. Laitteessa on automaattinen virrankatkaisu. Laitteen teho on 1425 W. 

+Kerralla enintään 3 annosta

+Laitteen mukana tulee uunipelti, jossa voit voit valmistaa leipiä ja leivonnaisia (esim. kakkuja)

Lisävarusteina on saatavilla: leivontasarja (leivontavuoka + silikoniset muffinssivuoat), grillipannu, juhlasetti (lisäritilä + silikoniset muffinssivuoat).

*Voit ostaa tuotteen täältä.

 

Princess smart Airfryer Digital APP 182037

Princess Airfryer

Princess smart Airfryer Digital APP 182037 on teknologiasta kiinnostuneille sopiva innovatiivinen ilmafriteerauslaite. Tätä älykästä Airfryeriä voi hallita mobiilisovelluksen kautta. Sovelluksella voi myös luoda omia valmiita ohjelmia suosikkiannostesi valmistamiseen. Laitteen tilavuus on 4,5 litraa. 

Laitteessa on kahdeksan esiasennettua ohjelmaa. Valmiita ohjelmia löytyy mm. kalalle, lihalle ja ranskanperunoille. Lisäksi voit itse säätää sopivan ohjelman haluamallesi ruokalajille. Lämpötila on säädettävissä 80–200 °C:n välille. Kulhossa on tarttumaton pinnoite. Tällä laitteella voi paistaa myös kakun.

+Jopa 6 annosta kerralla!

Lisävarusteena on saatavilla tarvikesetti, jossa on kakkuvuoka (korkeus 9,5 cm ja halkaisija 19,5 cm), 6 muffinssikuppia, pizzapannu (korkeus 2,5 cm ja halkaisija 19,5 cm), grilliteline ja kuumalta suojaava silikonimatto.  

 

Parhaita uunimalleja

Uunimallinen airfryer on kätevä, koska siinä on useampi paistotaso, jolloin voi samanaikaisesti kypsentää helposti paljon ja eri tuotteita. Kannattaa kuitenkin huomata, että useampaa peltiä kerralla kypsentäessä paistuu eniten ylimmän tason tuotteet. Joten peltien paikkojen vaihtaminen välillä kesken kypsennyksen on tarpeen, jos haluat että eri peltien tuotteet kypsyvät samoihin aikoihin. 

Princess Airfryer Oven Deluxe

Princess Airfryer Oven Deluxe -mallin laitteella voi paistaa, paahtaa, grillata, leipoa ja kuivattaa. High Speed Air Convention Technologyn ansiosta öljyn käyttäminen ei ole tarpeen. Laitteen mukana tulee kolme grillihyllyä, joten uuniin mahtuu kerralla paljon tuotteita samanaikaisesti. Pyörivän verkkokorin ansiosta saa valmistettua rapeat ranskalaiset yms. Kätevän grillivartaan avulla onnistuu kokonaisen broilerin valmistaminen helposti. Tällä mallilla valmistat aterian isommallekin porukalle samanaikaisesti.

Teknisiä tietoja: tilavuus 11 l, 5 hyllytasoa, teho 1800 W, ajastintoiminto: 60 min, 10 automaattista ohjelmaa, digitaalinen ohjauspaneeli, lämpötila-alue: 30-200 ° C, kuivaustoiminto, ulkomitat: 39,7 x 31,0 x 37,8 cm (L,S,K), sisämitat: 26,2 x 23,5 x 17,3 cm (L,S,K)

Pakkaus sisältää: Princess Airfryer -uuni, leivinpelti, 3 grillihyllyä, rotisserie-varras, rotisserie-kori, rotisserie-kahva, käyttöohje

+Pyörivä grillivarras ja pyörivä paistokori

+Tilava –> kerralla tulee monenlaiset ruoat isolle porukalle

 

Princess Airfryer Oven

Tässä on Princess Airfryer Oven -mallin teknisiä tietoja. Nämä kaksi mallia ovat melko lähellä toisiaan, mutta joitakin eroja on. Tärkein ero Deluxe-malliin verrattuna on se, että tässä mallissa ei ole grillivarrasta mukana. Joten, jos haaveilet kokonaisen broilerin grillaamisesta, kannattaa ostaa Deluxe-versio. *Osta Princess Airfryer Oven täältä.

Teknisiä tietoja: tilavuus 10 l, 3 hyllytasoa, teho: 1500 W, ajastintoiminto: 90 min, 10 automattista ohjelmaa, digitaalinen ohjauspaneeli, lämpötila-alue: 40-200 ° C, kuivaustoiminto, grillaustelineiden lukumäärä: 3, mitat: 33,0 x 33,0 x 37,0 cm (L,S,K)

+Pyörivä paistokori (2,6 l)

+Tilava –> kerralla tulee monelaiset ruoat isolle porukalle

-Käyttäjien kokemusten perusteella tämä on melko äänekäs laite! Jos haluat hiljaisemman laitteen, osta Deluxe malli!

Gourmet maxx XXL

Teknisiä tietoja: tilavuus 9 l, 3 hyllytasoa, teho 1800 W, ajastintoiminto: 60 min, 8 esiasennettua ohjelmaa, digitaalinen ohjauspaneeli, lämpötila-alue: 65-200 ° C. Mitat: 32x32x35 cm. Paino: 7,22 kg.
 

Pakkaus sisältää: Gourmet maxx XXL -uuni, leivinpelti, 3 ritiläpeltiä, grillivarras kanalle, 10 grillivarrasta, ranskalaiskori, kahva yms.

+Paljon lisäosia mukana pakkauksessa (mm. pyörivä grillivarras, paistokori ja vartaat)
+Hiljainen laite
 

Airfryer tuo luksusta arkeen

Pidätkö friteeratun ruoan mausta ja rapeudesta? Kannattaa hankkia Airfryer, jolla voit valmistaa terveellisesti rapeapintaista ruokaa. Ruuanlaiton lisäksi voit käyttää laadukasta Airfryer-laitetta myös leivontaan. Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse itsellesi sopiva vaihtoehto!

Lue täältä Airfryerin käyttövinkkejä ja paistoaikoja!