Pokemon joulukalenteri

Joulukalenterit 2023 – Lasten kalenterit

Ihania joulukalentereita eri ikäisille lapsille

Joulukalentereista tulee usein ensimmäisenä mieleen lapset. Kuinka säihkysilmin he avaavat adventtikalenterin luukkuja päivästä toiseen ja laskevat samalla montako yötä on jouluun. 

Lapsille suunnattu joulukalenterivalikoima on nykyään valtaisa. Tarjolla on perinteisiä suklaajoulukalentereita, mutta myös muita makeiskalentereita. Saatavilla on myös suuri määrä lelujoulukalentereita. Tässä esittelemme joitakin mielestämme erittäin hienoja löytöjä tämän vuoden joulukalenteriksi.

1 Ikäsuositus: 3-vuotiaat ja sitä vanhemmat

1.1 Pokemon Deluxe joulukalenteri

Monet lapset ovat todellisia Pokemon-faneja. Jos omasi tai tuttavasi lapsi tykkää näistä hahmoista, on tämä kalenteri sopiva valinta! Kalenterin luukkujen takaa paljastuu figuureita ja asusteita. Tämän joulukalenterin voi lisäksi taitella jouluiseksi olohuoneeksi. Ikäsuositus: 3 vuotta +. *Osta Pokemon Deluxe joulukalenteri täältä!

1.2 CAT Työkoneet joulukalenteri

CAT työkonekalenteri

Jokaisen työkoneista kiinnostuneen lapsen unelmakalenteri on tämä: CAT joulukalenteri työkoneilla. Kalenterin luukuista paljastuu työkoneisiin liittyviä leluja ja tarvikkeita. Joulukalenterin alusta toimii kaupunkimaisemana, jonka päällä onnistuu tietyömaaleikit. Ikäsuositus: 3 vuotta +.

*Tutustu tähän kalenteriin täältä

1.3 Ryhmä Hau joulukalenteri

Ryhmä hau kalenteri

Tässä on täydellinen kalenteri jokaiselle Ryhmä Hau:sta pitävälle lapselle. Joulukalenterin luukkujen takaa paljastuu mukavia pieniä Ryhmä Hau -aiheisia yllätyksiä. Kalenterin avaamalla paljastuu kuvallinen leikkialusta, joka mahdollistaa hauskat koira-aiheiset leikit. Ikäsuositus: 3 vuotta +. 
*Osta kalenteri täältä

 

1.4 Pipsa Possu joulukalenteri

Tämä on jokaiselle Pipsa Possu -fanille täydellinen kalenteri joulun odotukseen. Luukkujen takaa paljastuu monenlaisia yllätyksiä: figuureja, tarvikkeita yms.
Ikäsuositus: 3 vuotta +.

*Osta Pipsa Possu joulukalenteri täältä.

1.5 Baby Shark joulukalenteri

Baby shark joulukalenteri

Raikuuko Baby Shark -laulu teidän perheessä? Tai tiedätkö ystäväsi tai sukulaisesti lapsen tanssivan tämän laulun tahtiin? Jos vastaus on kyllä, tämä on täydellinen joulukalenteri siinä tapauksessa!

Jollyroom myy ihastuttavaa Baby Shark joulukalenteria. Tämän kalenterin luukkujen takaa paljastuu hauskoja pieniä yllätyksiä, joiden kanssa saa aikaan hauskat vauvahai-aiheiset leikit. Ikäsuositus: 3 vuotta +.

*Tutustu ja osta kalenteri täältä.

1.6 Baby Born joulukalenteri

Baby Born -joulukalenterin 24 luukun takaa paljastuu ihania jouluisia 43 cm:n kokoiselle Baby Born -nukelle sopivia vaatteita ja asusteita.  Ikäsuositus: 3 vuotta +.

*Tutustu lisää täällä.

1.7 Disney Prinsessat joulukalenteri

Tämä Disneyn ihastuttava prinsessa-joulukalenteri on jokaisen pikkuprinsessan unelmakalenteri. Luukkujen takaa paljastuu ihastuttavia teemaan sopivia yllätyksiä. Esimerkiksi hiuslenkkejä, peili ja huulikiiltoja. 
Ikäsuositus: 3 vuotta +.

*Osta Prinsessat joulukalenteri täältä!

1.8 Gabbyn nukketalo joulukalenteri

Nukketalo joulukalenteri

Gabbyn Nukketalo -joulukalenterin luukkujen takaa paljastuu ihania nukketaloaiheisia yllätyksiä. Mukana on figuureja ja jouluisia lisätarvikkeita. Ikäsuositus: 3 vuotta +.

*Katso lisää täältä!

1.9 Muumi joulukalenteri

Muumi-aiheinen joulukalenteri on varma valinta jokaiselle Muumeista pitävälle. Luukkujen takaa paljastuu ihastuttavia Muumi-figuureja. 
Ikäsuositus: 3 vuotta +.

*Tutustu täältä lisää Muumi joulukalenteriin!

1.10 Disney Minni Hiiri joulukalenteri

Jokaisen Minni Hiirestä pitävän unelmakalenteri on tämä!  Adventtikalenterin luukkujen takaa paljastuu 24 ihastuttavaa Minni Hiiri -aiheista yllätystä. Mukana on muun muassa Minni Hiiri hahmo, asuja ja asusteita. Ikäsuositus: 3 vuotta +.

*Osta Minni Hiiri joulukalenteri täältä!

1.11 Funko Pop! Harry Potter joulukalenteri

Funko Pop! upean Harry Potter -joulukalenterin luukkujen takaa paljastuu 24 Funko Pop! vinyylihahmoa. Hahmot ovat Pocket Pop! -kokoisia, noin 4 cm korkeita. Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille, koska tuote sisältää pieniä osia.

*Osta joulukalenteri täältä!

1.12 Barbie joulukalentereita

-Ihastuttava Barbie Cutie Reveal joulukalenteri sisältää monenlaisia kivoja yllätyksiä.

*Katso täältä lisätietoja!

-Barbie New Fall joulukalenteri. Sisältää Barbie-nuken, vaatteita ja asusteita.

*Katso lisää täältä!

1.13 Super Mario joulukalentereita

-Nintendo Super Mario -aiheisessa joulukalenterin luukuissa on kivoja yllätyksiä. Mukana on 8 figuuria ja 16 lisätarviketta. Ikäsuositus: 3 vuotta +.

*Katso lisää täältä!

-Tässä toisessa Super Mario -joulukalenterissa on teeman mukaisia leluja ja pienoishahmoja. Loistava kalenteri kaikille Super Mario -faneille! Ikäsuositus: 3 vuotta +.

*Katso lisää täältä!

1.14 BRIO joulukalenteri

Iki-ihana BRIO joulukalenteri on  täydellinen valinta junista ja rautateistä kiinnostuneille lapsille. Luukkujen takaa paljastuu ratapaloja, eläimiä sekä jouluisia yllätyksiä, kuten Joulupukki-hahmo ja lumen peittämä höyryveturi. Laatikon etuosan alta paljastuu hauska joulumaisema. Kaikki joulukalenterin lelut ovat yhteensopivia BRIO World -junasettien kanssa.
Ikäsuositus: 3 vuotta +.

*Osta BRIO joulukalenteri täältä!

1.15 Hot Wheels joulukalenteri

Hot Wheels joulukalenteri on jokaisen pikkuautoista kiinnostuneen lapsen lempikalenteri. Luukkujen takaa paljastuu kahdeksan autoa ja 16 jouluista lisätarviketta.  Ikäsuositus: 3 vuotta +.

*Osta Hot Wheels joulukalenteri täältä!

2 Ikäsuositus: 4-vuotiaat ja sitä vanhemmat

2.1 Disney joulukalenteri

Disney adventtikalenteri

Tämä kaunis Disney joulukalenteri sisältää monenlaisia mukavia Disney-aiheisia yllätyksiä. Muun muassa tarroja, askartelutarvikkeita ja kirjoitusvälineitä. Ikäsuositus: 4 vuotta +.

*Katso lisätiedot täältä!

2.2 Pokémon joulukalenteri

Pokemon joulukalenteri

Tämän suositun Pokémon-joulukalenterin luukkujen takaa paljastuu ihastuttavia teemaan sopivia yllätyksiä. Mukana on paljon figuureita ja lisäksi muita tarvikkeita. Ikäsuositus: 4 vuotta +.

*Osta Pokémon-joulukalenteri täältä!

2.3 L.O.L. Surprise! joulukalenteri

L.O.L. Surprise! joulukalenterista löytyy 25 yllätystä. Mukana on muun muassa pieni L.O.L. Surprise! -nukke, monia muodikkaita asuja ja asusteita. Ikäsuositus: 4 vuotta +.

*Osta L.O.L. Surprise! joulukalenteri täältä!

 

3 Ikäsuositus: 5-vuotiaat ja sitä vanhemmat

3.1 Schleich joulukalentereita

-Schleich 98642 Horse club joulukalenteri
 
-Schleich horse club joulukalenteri
 
-Schleich dinosaurus joulukalenteri
 

3.2 Craze Magic Dough muovailuvaha joulukalenteri

Tämän joulukalenterin luukkujen takaa paljastuu monenlaisia muovailuvaha-yllätyksiä, koristemuotteja ja peli. Mukana on myös läpinäkyvää, väriä muuttavaa ja pimeässä hehkuvaa muovailuvahaa. Ikäsuositus: 5 vuotta +.
 

3.3 LEGO City joulukalenteri

LEGO City joulukalenterin luukuista paljastuu ihastuttavia pieniä legorakennelmia ja hahmoja. Kalenterissa on taitettava pahvialusta, jonka päällä Lego-leikit sujuvat iloisesti. 
 

3.4 Plus-Plus joulukalenteri

Plus-Plus-merkin joulukalenterissa on avattava luukku 25 päivälle. Joulukalenterissa on yhteensä 600 eriväristä rakennuspalikkaa ja pohjalevy. Ikäsuositus: 5 vuotta +.
 

3.5 Hamahelmi joulukalenteri

Hama-merkin joulukalenterin luukuista paljastuu helmiä, alustoja ja askarreltavia kuvioita. Pakkauksessa on mukana yhteensä 5000 värikästä helmeä, erimuotoisia helmialustoja ja 24 jouluista kuviota askarreltavaksi. Ikäsuositus: 5 vuotta +.
 

4 Ikäsuositus: 6-vuotiaat ja sitä vanhemmat

4.1 Roblox joulukalenteri

Roblox joulukalenteri on jokaisen tästä teemasta pitävän unelmakalenteri. Luukkujen takaa paljastuu monenlaisia yllätyksiä: muun muassa kuusi Roblox-figuuria. Ikäsuositus: 6 vuotta +.

*Osta Roblox joulukalenteri täältä!

4.2 LEGO super heroes joulukalenteri

LEGO® Marvel Studios Guardians of the Galaxy Joulukalenteri on varma valinta legoista ja supersankareista pitävälle lapselle. Luukkujen takaa paljastuu monenlaisia yllätyksiä: 6 minihahmoa (mm. Star-Lord, Rocket, Groot ja Mantis), minirakennelmia (mm. drooni, sädease, Guardians-avaruusalus) ja tarvikkeita. 
*Katso lisää täältä!

4.5 LEGO Star Wars joulukalenteri

LEGO Star Wars joulukalenterin luukuista paljastuu keräilyhahmoja (9 kappaletta), minirakennelmia (15 kappaletta) ja tarvikkeita.

*Tutustu lisää täällä!

5 Ikäsuositus: 8-vuotiaat ja sitä vanhemmat

5.1 Funko! Star Wars joulukalenteri

Funko! Star Wars -joulukalenterin 24 luukun takaa paljastuu tähän teemaan liittyviä yllätyksiä. Mukana on figuureja ja paljon muuta mukavaa. Ikäsuositus: 8 vuotta +.

*Osta Star Wars joulukalenteri täältä!

5.2 Craze Dinorex joulukalenteri

Craze Dinorex joulukalenteri on sopiva kalenteri dinosauruksista pitäville. Luukkujen takaa paljastuu jännittäviä yllätyksiä: dinosaurusfiguureja, jauheita liman tekoa varten sekä myös rakennusosia hienon pääkalloluolan rakentamiseen. Ikäsuositus: 8 vuotta +.

*Katso lisää täältä!

5.3 Craze Inkee bath & beauty joulukalenteri

Tämän ihastuttavan kauneus- ja kylpyaiheisen joulukalenterin luukkujen takaa paljastuu monenlaisia kivoja yllätyksiä. Esimerkiksi hiuskoristeita ja kylpytuotteita. Ikäsuositus: 8 vuotta +.

*Katso lisää täältä!

5.4 Craze yksisarviset joulukalenteri

Tämä on todennäköisesti söpöin joulukalenteri ikinä. Kalenterin luukkujen takaa paljastuu aivan ihastuttavia yksisarvis-figuureja, hiustuotteita ja muuta mukavaa teemaan liittyvää. Ikäsuositus: 8 vuotta +.

Jos tiedät jonkun joka pitää yksisarvisista ja rakastaa söpöjä juttuja

*katso lisää täältä!

5.5 Korujoulukalenteri

Lindexillä on valikoimassa ihastuttava joulukalenteri, jonka luukuista paljastuu monenlaisia koruja. Mukana on muun muassa kaulakoru, rannekoru, riipuksia ja pinnejä. Tämän joulukalenterin tiedoissa ei ollut mainittuna suositusikärajaa.

*Tutustu kalenteriin täällä!

5.6 Puristeltavat lelut & tatuontikuvat -joulukalenteri

Saatavilla on myös joulukalenteri, jonka luukuista paljastuu monien lasten rakastamia pieniä puristeltavia hahmoja ja tatuontikuvia. Tämän joulukalenterin tiedoissa ei ollut mainittuna suositusikärajaa.

*Katso lisää täältä!

6 Tutustu myös näihin isoihin kalenterivalikoimiin

Jollyroomilla on saatavilla todella valtavan iso valikoima kaikenlaisia lapsille suunnattuja joulukalentereita. *Täältä pääset tutustumaan ja valitsemaan täydellisen kalenterin lapselle. Kannattaa ehdottomasti tutustua valikoimaan, koska tällaisia kalentereja ei välttämättä muualta löydy.

Hintaoppaan sivuston kautta löytyy myös iso valikoima erilaisia lasten joulukalentereita. * Tutustu eri kauppojen valikoimaan ja hintoihin täältä.