Joulukalenteri

Joulukalenterit 2023 esittelyssä

Joulukalenterit mielletään usein koskemaan vain lapsia. Ehkä aikaisemmin näin olikin, mutta nykypäivänä on ihan muuta, koska joulukalenterivalikoima on valtaista. Löydät kalentereita edelleen toki lapsille, mutta myös naisille, miehille ja jopa lemmikeille. Täältä pääset kirjoitukseen, jossa on esitelty paljon erilaisia joulukalentereita eri ikäisille lapsille. 

Tämän kirjoituksen tavoitteena on esitellä sinulle erilaisia joulukalenterivaihtoehtoja, jotta sinun olisi helppoa valita tälle vuodelle paras ja sopivin kalenteri. Toki voit ostaa vuodesta toiseen sen saman suklaa- tai kuvakalenterin, jos niin haluat. Mutta mahdollisuuksia jännittävämpään joulun odotukseen on todella paljon, kuten tästä kirjoituksesta tulet huomaamaan.

Oletko koskaan yllättänyt perheen jäseniä tai muita sinulle läheisiä ihmisiä ostamalla heille yllätyksenä joulukalenteri? Jos et vielä, niin kokeile sitä ihmeessä. Siitä tulee hyvä mieli yllätyksen saajalle, mutta myös yllätyksen antajalle.

Tähän kirjoitukseen kokosimme esittelyyn erilaisia joulukalentereita, jotta sinun on helpompi löytää sopiva kalenteri itsellesi tai läheisellesi.

Tästä kirjoituksesta löytyy:

1. Joulukalenterit miehille

2. Joulukalenterit naisille

3. Makeiskalentereita

4. Juomakalentereita

5. Joulukalentereita kalastajille

6. Itse täytettävät joulukalenterit

7. Joulukalenterit lemmikeille

8. Hauskat joulukalenterit

9. Joulukalentereita pariskunnille

 

Jos etsit joulukalenteria lapselle –> Täältä pääset artikkeliin, jossa on esitelty iso valikoima eri ikäisille lapsille suunnattuja joulukalentereita!

1. Parhaat joulukalenterit miehille

Laitetaanpa ensimmäisenä esittelyyn joulukalentereita, jotka ovat varmasti miesten makuun. Todennäköisesti juuri miehille on vaikeinta keksiä sopiva kalenteri ja näihin on onneksi tullut lisää vaihtoehtoja.

Työkalut

1.1 Partaöljy joulukalenteri

Coolstuffilta löydät The Bearded Man Companyn adventtikalenterin, joka on täytetty mitä hurmaavamman tuoksuisilla partaöljyillä. Luukuista paljastuu jännittäviä ja monen tuoksuisia öljyjä kuten kahvi, appelsiini ja maustettu rommi. Tuoksun lisäksi öljyt hoitavat, ravitsevat ja pehmittävät partaa ja parranpohjaa eivätkä tahraa. Tämä kalenteri, jos mikä saa parrakkaan kaverin iloiselle mielelle. *Tutustu kalenteriin lisää.

1.2 Man Stuff -joulukalenteri

Man Stuff -joulukalenteri auttaa miehiä valmistautumaan jouluun. Luukuista paljastuu monenlaisia yllätyksiä, joilla vartalon saa hoidettua freesiksi jouluun mennessä. Tuotteina on esimerkiksi saippuaa, shampoota ja parranhoitoon liittyviä tuotteita. *Tutustu tuotteeseen täällä ja yllätä itsesi tai läheisesi.

1.3 Työkalukalenteri nikkaroijalle

Jokaisen nikkaroinnista pitävän unelmajoulukalenteri on nyt saatavilla. 24 luukun takaa paljastuu monenlaisia työkaluja: esimerkiksi hylsyjä ja ruuvaustyökaluja. *Osta työkalujoulukalenteri täältä

1.4 Famous Grouse -Viskillä maustettu suklaajoulukalenteri

Famous Grouse XL -joulukalenteri sopii jokaiselle viskin ja suklaan ystävälle. Suklaatryffelit on maustettu skotlantilaisella Famous Grousella. *Tilaa joulukalenteri täältä.

2. Parhaat joulukalenterit naisille

Monet naiset tykkäävät kosmetiikasta ja mikä olisikaan parempi joulukalenteri heille kuin heidän lempibrändinsä joulukalenteri. Toisaalta nainen saattaa ilahtua myös aivan toisenlaisesta joulukalenterista. Kannattaa miettiä omaa läheistä ja hänen kiinnostuksen kohteita.

kosmetiikka

2.1 OPI kynsilakkakalenteri

Mikä olisikaan ihanampi joulukalenteri kynsilakkoja käyttävälle kuin OPI:n adventtikalenteri? 

2.2 Schwarzkopf Professional adventtikalenteri

Schwarzkopf Professional joulukalenterin 24 luukusta paljastuu ammattitasoisia hiustuoteyllätyksiä. Osa tuotteista on normaalikokoisia ja osa matkakokoisia. Osa on Limited Edition -tuotteita. 


2.3 Lumene 24 Nordic Beauty Secrets -joulukalenteri

Lumene 24 Nordic Beauty Secrets -joulukalenterin luukkuista paljastuu ihastuttavia vegaanisia kauneudenhoitotuotteita (18 ihonhoito- ja 6 meikkituotetta). 

*Katso kalenterin hinta täältä!

2.4 The Body Shopin kosmetiikkajoulukalenteri

The Body Shopilla on saatavilla ihastuttavia kosmetiikkajoulukalentereita. Näistä varmasti ilahtuu, jos tällaisen omakseen saa! 

2.5 The Ritual of Advent -joulukalenterit

The Ritual of Advent -kalenterit ovat ihastuttavia hemmottelukalentereita, jotka sisältävät ylellisiä lahjoja.

2.6 Nivea joulukalenteri

Nivea adventtikalenterista löytyy monipuolisia yllätyksiä naisten makuun. Mukana on ihonhoitotuotteita laajalla skaalalla vartalovoiteesta deodoranttiin saakka. *Tutustu täällä Nivea joulukalenteriin.

2.7 Sukkajoulukalenteri

Harmony-sukkakalenterissa on 24 paria sukkia koossa 37-40. Sukkaparia kohden hinta ei ole päätä huimaava. Luvassa on eri pituisia ja hillityn värisiä sukkia. Tämä on paras kalenteri sukkia rakastavalle naiselle! *Tutustu tuotteeseen täällä.

2.8 Cocopanda beauty joulukalenteri

Parhaan joulukalenterin valitseminen voi olla haastavaa. Voi tehdä mieli hankkia kosmetiikkaa sisältävä joulukalenteri, mutta toisaalta kynsilakatkin kiinnostaisivat. 
Cocopandankauneusjoulukalenteri tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan. Tässä kalenterissa on monipuolisia yllätyksiä: meikkejä, ihonhoitotuotteita, hiustuotteita, tuoksuja ja asusteita. Näyttääpä kalenterissa olevan myös kynsilakka tarjolla. 
 

3. Parhaat makeiskalenterit

Suklaakalenterit ovat perinteisesti olleet se helppo ja vaivaton valinta kalenteriksi. Enää ei kuitenkaan näissäkään tarvitse tyytyä tylsän makuiseen suklaaseen, joka on aina saman makuinen ja suklaan pinnassa oleva kuva vain vaihtelee. Tähän alle kokosimme houkuttelevia suklaisia ja muita makeisia sisältäviä kalentereita.

Joulukalenteri

3.1 Kipparin piippu joulukalenteri

Mikä sopisikaan lakritsan ystävälle paremmin kuin kipparin piippu joulukalenteri? Tässä makeassa kalenterissa on jokaiselle joulunodotuspäivälle aito kipparin piippu. Maut ja piippujen koko vaihtelevat. *Tilaa täältä kipparin piippu joulukalenteri.

3.2 Reese´s joulukalenteri

Nyt on saatavilla myös upea Reese´s joulukalenteri. Kalenterin luukkujen takaa paljastuu varmasti jokaiselle Amerikassa käyneelle tuttuja suklaalla päällystettyjä maapähkinäkuppeja. Kalenterissa on kolmella eri suklaalla päällystettyjä Mini Peanut Butter Cupeja (maitosuklaa, valkosuklaa ja tumma suklaa).

*Osta Reese´s adventtikalenteri täältä! 

3.3 Karamelleriet Christmas Rocks joulukalenteri

Karamelleriet-joulukalenteri kätkee sisäänsä pehmeitä ja kovia kermakaramelleja. Tämä kalenteri on ulkonäöltään erittäin kaunis ja tyylikäs. Sopii erinomaisesti myös lahjaksi.

3.4 Organic Health luomu suklaajoulukalenteri

Organic Health Luomu Suklaajoulukalenteri on vegaaninen suklaakalenteri. Kalenterista löytyy aikuiseen makuun sopivia belgialaisia täytettyjä suklaaherkkuja. Joulua odotellessa voit herkutella neljällä eri makuisilla suklailla: tumma kirsikkaganache-suklaa, vaalea piparkakun makuinen suklaa ja rapea riisiä sisältävä suklaa sekä makeansuolainen karamellitäytteinen suklaa.

3.5 KitKat, After Eight, Lindt Lindor, Smarties ja muut herkulliset suklaakalenterit

Tänä vuonna saatavilla on vaikka mitä herkullisia suklaisia joulukalentereita. Coolstuff tarjoaa todella laajan valikoiman. Ongelmaksi voi muodostua valitseminen. Onko tänä vuonna Smarties rakeiden vuoro vai minttuisen After Eightin? Valinta on täysin sinun. Ja ainahan voit tilata vaikka useamman, jos et osaa päättää… *Tutustu eri vaihtoehtoihin täällä.

4 Juomakalentereita jokaiseen makuun

Nykyään on saatavilla monenlaisia juomakalentereita. Osa kalentereista toimii sillä periaatteella, että kalenteri täytetään omilla lempijuomilla eikä näissä siis juomat valmiiksi sisälly kalentereihin!

Tällaisia ovat esimerkiksi *olutkalenteri ja *Prosecco kalenteri. Prosecco-kalenteri on tällä hetkellä alennuksessa (tämän hetkinen tieto: alennuksessa 19.10.2023 asti), joten kannattaa olla nopea, jos haaveilet tästä kalenterista.

Juomakalenterit

4.1 English Tea Shop Christmas tree teekalenteri

English Tea Shopilta löytyy teejoulukalenteri, joka muistuttaa muodoltaan joulukuusta. Tästä kalenterista löydät 25 teeyllätystä 13 eri maussa. *Täältä pääset tutustumaan lisää.

4.2 English Tea Shop kirjan muotoinen teekalenteri

English Tea Shop Luomu Joulukalenterista löytyy luukkujen takaa 25 erilaista teeyllätystä. Kalenterissa on suurin osa kofeiinittomia yrttihaudukkeita (esim. rooibos, piparminttu ja hibiskus). Mukana myös yksi musta, yksi valkoinen ja kaksi vihreää teetä. 

4.3 Kahls Kahvikalenteri – kahvijauhepussit

Kahls kahvikalenteri tarjoaa kahvin ystäville todellisia makunautintoja. Kalenterin kahvipavut ovat peräisin eri puolilta maailmaa. Kalenterista löytyy 24 kahvipussia, joissa jokaisessa on 30 g jauhettua kahvia. *Osta täältä ennen kuin kahvikalenterit ehtivät loppua!

5 Parhaat joulukalenterit kalastajille

Tässä on muutama loistava kalenteriehdotus kalastamisesta kiinnostuneelle.

kalastus

5.1 Jakki kalastajan joulukalenteri

Jakki kalastajan joulukalenteri sisältää monenlaisia kalastamiseen liittyviä yllätyksiä. Tämä kalenteri sopii yhtä hyvin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin siimojen kiristäjälle. Kukapa kalastaja ei ilostuisi uudesta uistimesta tai perukkeesta?

*Tutustu joulukalenteriin täällä

5.2 Fladen Deluxe kalastajan joulukalenteri

Fladen Deluxe kalastajan joulukalenteri on tyylikäs valinta kalastajalle. Kalenterista löytyy monenlaisia mieluisia yllätyksiä kalastuksesta pitäville. Esimerkiksi monenlaisia vieheitä laajassa värivalikoimassa.

5.3 Fladen kalastajan joulukalenteri

Fladen Kalastajan joulukalenterin luukuista löytyy monenlaisia kalastusvälineitä. Esimerkiksi spinnereitä, lusikkavieheitä, pehmovieheitä, koukkuja, perukkeita, vaappuja yms. 

*Katso lisää täältä

6. Itse täytettävät joulukalenterit

Kuulutko niihin, jotka mieluiten valitsevat itse kalenterin luukkuihin piilotettavat yllätykset? Ei hätää, sillä saatavilla on upeita kalenteripohjia tai pussukoita, joihin saat itse piilottaa haluamasi yllätykset. Myös kaikenlaisia muita oheistarvikkeita on paljon saatavilla.

Kannattaa ehdottomasti tutustua *My dream day -verkkokaupan valikoimaan. Täällä on saatavilla jos jonkinmoista kalenteritarviketta. 

joulukalenteri

6.1 Tekstikalenteri

Tee se itse tekstikalenteri sopii loistavasti henkilölle, joka tykkää kirjoitella viestejä tai tehtäviä kalenterin luukkujen taakse. Vain mielikuvitus on rajana, mitä luukkujen taakse voi piilottaa. *Tutustu tuotteeseen täällä.

6.2 Kartonkinen adventtikalenteri

Coolstuffilta voit ostaa edullisesti itse täyttävän kartonkisen adventtikalenterin. Kalenterista löytyy luukkuja kolmessa eri koossa, joten sinne saa helposti piilotettua eri kokoisia yllätyksiä. *Katso täältä lisää, että olisiko tämä paras kalenteri sinulle.

6.3 Seinälle ripustettavat koristejoulukalenterit 

Lastenhuoneeseen sopii loistavasti yli metrin korkuinen *joulupukkikoriste, jossa on numeroidut kohdat yllätyksiä varten.

Veke-verkkokaupassa on myynnissä tonttuaiheinen seinälle laitettava kalenteri. *Tutustu täältä tuotteeseen

6.4 Bloomingville Richie joulukalenteri valoilla

Veke-verkkokaupassa on myynnissä aivan ihastuttava ja todella näyttävä pöydälle asetettava puunvärinen vanerista valmistettu uudelleenkäytettävä joulukalenteri. Kalenteriin saa laitettua valot, joten mikä olisikaan tunnelmallisempaa kuin istua hämärässä ja tunnelmoida tulevaa joulua tämän joulukalenterin läheisyydessä? 
*Tutustu tähän hurmaavaan joulukalenteriin täältä.

7. Joulukalenterit lemmikeille

Haluaisitko ilahduttaa omaa tai tuttavan lemmikkiä? Nyt se on mahdollista – nimittäin saatavilla on joulun odotukseen joulukalentereita myös kissoille ja koirille.

joulukalenteri lemmikille

7.1 Joulukalenteri koirille

Miltä kuulostaa hemmottelujoulukalenteri koiralle? Upealta eikä hintakaan päätä huimaa. *Cupid & Comet Luxury -koirakalenterista löytyy herkku eläinystävälle jokaiselle joulukuun päivälle jouluaattoon saakka. Herkkupalojen maku koostuu neljästä eri makuvaihtoehdosta: kana ja porkkana, kalkkuna, lammas ja rosmariini sekä ankka ja appelsiini. Tämä on helppo tapa hemmotella eläinystävää – vai mitä?!

7.2 Joulukalenteri kissoille

Kissojen joulukalenteri on täyttä totta: nimittäin *Cupid & Comet Luxury kissakalenteri tarjoaa yllätyksinä naposteltavia herkkuja kissoille. Luukuista paljastuvat herkut ovat neljää eri makua: broileri, lohi, ankka sekä broileri juustolla. Kun hemmottelet tällä kalenterilla kissaystävää, on kehräys todennäköisin palaute.

8 Hauskat joulukalenterit

Löytyykö sinulta ystävä tai läheinen, jonka haluaisit yllättää hauskalla joulukalenterilla. Siinä tapauksessa katso ihmeessä läpi nämä vaihtoehdot.

8.1  Kumiankat joulukalenteri

Tämä joulukalenteri saa takuulla hymyn huulille – Nimittäin kumiankat joulukalenteri! Tämä jos mikä on hauskaakin hauskempi yllätyslahja huumoria rakastavalle ystävälle. 
 
Luukuista paljastuvat kumiankat ovat kaikki erilaisia, monen värisiä ja joillakin ankoilla on mukana irtoasusteita (esim. aurinkolasit, kaulakoru tai hattu). 
 
 
Huom. Tämä kalenteri ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille pienten irtoavien osien vuoksi.
 

8.2 Joulukalenteri sohvaperunoille

Sohvaperunoille suunnatun joulukalenterin avulla saa sysäyksen kaloreiden polttamiseen joulukuun aikana. Se ehkä antaa paremman omantunnon herkutella hyvillä mielin joulun pyhinä. 
 
Kalenterin luukuista löytyy ehdotuksia päivän treeneiksi. Kolmesta eri vaihtoehdoista saa valittua joka päivälle sen sopivimman harjoituksen. Valittavina on lyhyempi- ja pitkäkestoisempia treenejä. 
 
 
Huom. kalenterin tekstit ovat englanniksi.
 

8.3 Pringles joulukalenteri

Laitetaanpa tähän kategoriaan myös yksi upea uutuus: Pringles-kalenteri! Eihän tämä sinällään ehkä hauska kalenteri ole, mutta ainakin cool. Kukapa ei nauttisi saada sipsipurkkia jokaisena joulukuun päivänä ennen joulua? Luukkujen takaa paljastuu pieniä sipsipurkkeja neljässä eri maussa.

*Lue lisää täältä!

9 Joulukalentereita pariskunnille

joulukalentereita pariskunnille

Coolstuffilta löytyy monenlaisia aikuisten joulukalentereita pariskunnille. Edullisimman kalenterin saa reilulla kymmenellä eurolla. *Romanttinen joulukalenteri pariskunnalle tarjoaa ehdotuksia asioista, joita tehdä yhdessä pariskuntana. Katso täältä lisää *aikuisten joulukalentereita pariskunnille.

Eroottinen adventtikalenteri Satisfyer Advent Calendar 2023 Premium Adventtikalenteri tarjoaa erilaista jännitystä joulun odotukseen. *Tutustu tähän aikuisille suunnattuun tuotteeseen täällä.


Puuttuuko esittelystä lempikalenterisi? Vinkkaa se meille täällä ja lisäämme sen tähän esittelyyn.

*Coolstuffilta löydät monipuolisen valikoiman joulukalentere

Hintaopas
*Klikkaa kuvaketta ja saat ison valikoiman joulukalentereita näkyville hintoineen!

Onko joululahja harkinnassa? 

Voisiko supersuosittu Airfryer olla vastaus pohdintaasi täydellisestä lahjasta? Lue täältä artikkelistamme lisää Airfryereista ja saatat löytää etsimäsi joululahjan tämän avulla.