Halloween-juhlat 2023 – Poimi täältä parhaat vinkit!

Halloween-juhlat vuosimallia 2023 lähestyvät kovaa vauhtia. Ei kuitenkaan hätää, sillä vielä sinulla on aikaa hankkia parhaat asut, koristeet ja naposteltavat ikimuistoisiin juhliin. Esittelemme tässä tekstissä nettikauppoja, joiden valikoimaan kannattaa tutustua, jos sinulta vielä uupuu jotain tämän vuoden kurpitsajuhlista.

1. Koristelu

Halloween-juhlissa kaikki lähtee teemaan sopivasta koristelusta.

*My Dream Day -verkkokaupassa on myynnissä todella monenlaisia ja moneen eri teemaan liittyviä koristeita.  

Kurpitsalyhdyt

Voit ostaa kaupasta isoja oransseja kurpitsoja ja kaivertaa niihin kasvonpiirteet ja lopuksi laittaa kynttilän palamaan niiden sisään. *Täältä voit ostaa tarvikkeita oman kurpitsalyhdyn kaivertamiseen. 

Hämähäkit ja ötökät

Hämähäkit seitteineen ja muut pelottavat pikkuötökät luovat Halloween-juhliin kaivattua jännitystä. 

Täsmätuotteita

*Pääkallokynttilä

*Harry Potter Polyjuice Potion Lamppu

2. Asusteet

Tärkeä osuus Halloween-juhlia on pukeutuminen. Vaihtoehtoja on monenlaisia. *Täältä löytyy monenlaisia pukeutumisvaihtoehtoja lapsille sekä asusteita kaikenikäisille. 

Piilolinssit

Tiesitkö, että voit viimeistellä Halloween-pukeutumisen erityisillä piilolinsseillä. *Tutustu tähän teemajuhlaan sopiviin piilolinsseihin täältä.  

3. Leivonnaiset ja naposteltavat

Jokaisessa juhlassa iso painoarvo on juhlien tarjottavilla. Halloween-juhlissa korostuu tarjoilujen erilaisuus verrattuna muihin juhliin. Sitä parempi mitä kamalampia ja pelottavampia tarjottavat herkut ovat. 

My Dream Day -verkkokaupasta löytyy paljon leivontatarvikkeita, joiden avulla loihdit jännittäviä tarjottavia. *Tutustu valikoimaan täällä. 

Reseptejä: 

*Veriset pizzakädet

*Hämähäkki-browniet

Coolstuff
*Täältä löydät paljon ideoita ja tarjottavia Halloween-juhliin!